Sydney kanapé

Előnyök:

Egy klasszikus, ellazító hangulatot árasztó varázslatos kanapé, amely meghitt társalgásra csábítja az embert. Szépsége és kényelme révén ez a kanapé szinte akármilyen térséghez és stílushoz társítható, a kiválasztott kárpitanyag függvényében. A Sydney gazdag színskálájú és választékú alapanyag (szövet, bőr és műbőr) kivitelben is elérhető.

Ezek a kanapék nem találhatóak meg a Lem’s üzletlánc minden egységében. Részletek az üzletekben!

Az árak a kiválasztott kárpithuzat függvényében változnak. Részletek az üzletekben!

A Lem’s csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy fenntartsa e honlapon megjelenő tájékoztatások frisseségét. Ennek ellenére becsúszhatnak apró gondatlanságok: a fényképnek téjékoztató jellege van és tartalmazhat olyan kiegészítőket, amelyek nincsenek belefoglalva a szabványcsomagokba, egyes megjelölések vagy az árak amelyek előzetes egyeztetés nélkül váltotathatók tartalmazhatnak téves elírásokat.

Egyeztetés végett keressék fel a legközelebbi Lem’s üzletet. Az árak tartalmaznak ÁFÁ-t.

Technikai adatok

A felépítése tömör bükkfa, faforgács- és rostos lapok. A különleges kényelemérzetet a közepes sűrűségű poliuretán habszivacs ülőrész és hátpárnák szavatolják. A Sydney fix és kihúzható változatban is megrendelhető. A kihúzható rész fémkeretes, polipropilén bevonatú rugalmas bükkfa léces ráccsal és 10-12 cm-es Bonell rugós matraccal van felszerelve.