Paris kanapé

Előnyök:

Paris – az a termék, amelyik rendeltetésszerűen főszerepet tölt be bármilyen lakótéren belül: egyszerű, tiszta vonalvezetésével a kényelem és tartósság megtestesítője. Arra ösztökélve a vásárlókat, hogy ki-ki úgy rakja össze a termék elemeit, ahogyan az neki megfelel, ezáltal eredeti és kizárólagos hangulatot teremtve, a Paris ülőgarnitúra megváltoztathatja a nappali kinézetét és új távlatokat nyit lakterünk berendezésének szemléletében.

 

Ezek a kanapék nem találhatóak meg a Lem’s üzletlánc minden egységében. Részletek az üzletekben!

Az árak a kiválasztott kárpithuzat függvényében változnak. Részletek az üzletekben!

A Lem’s csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy fenntartsa e honlapon megjelenő tájékoztatások frisseségét. Ennek ellenére becsúszhatnak apró gondatlanságok: a fényképnek téjékoztató jellege van és tartalmazhat olyan kiegészítőket, amelyek nincsenek belefoglalva a szabványcsomagokba, egyes megjelölések vagy az árak amelyek előzetes egyeztetés nélkül váltotathatók tartalmazhatnak téves elírásokat.

Egyeztetés végett keressék fel a legközelebbi Lem’s üzletet. Az árak tartalmaznak ÁFÁ-t.

Technikai adatok

A felépítése tömör bükkfa, faforgács- és rostos lapok. A még nagyobb kényelem biztosítása érdekében a poliuretán habszivacs ülőrész rugalmas hevederrel van állátva. Kivitelezhető 2,5 vagy 3 személyes fix, vagy kihúzhatós kanapé változatban, vagy pedig fix vagy kihúzható sarokkanapé változatban, ágyneműtartó rekesszel.A kihúzható rész fémkeretes, polipropilén bevonatú rugalmas bükkfa léces ráccsal és 10-12 cm-es Bonell rugós matraccal van felszerelve.