Odesa kanapé

Előnyök:

Az Odesa kanapé révén a fiatalság hangulata ténylegessé lényegül. Praktikussága és kényelme révén ez a kanapé a legtökéletesebb hely a test és a lélek felüdülésére. Változtassuk át az Odesa kanapét festővászonná és játszadozzunk el a szövet- és színkínálattal Az Odesa gazdag színskálájú és választékú alapanyag (szövet, bőr és műbőr) kivitelben is elérhető.

Ezek a kanapék nem találhatóak meg a Lem’s üzletlánc minden egységében. Részletek az üzletekben!

Az árak a kiválasztott kárpithuzat függvényében változnak. Részletek az üzletekben!

A Lem’s csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy fenntartsa e honlapon megjelenő tájékoztatások frisseségét. Ennek ellenére becsúszhatnak apró gondatlanságok: a fényképnek téjékoztató jellege van és tartalmazhat olyan kiegészítőket, amelyek nincsenek belefoglalva a szabványcsomagokba, egyes megjelölések vagy az árak amelyek előzetes egyeztetés nélkül váltotathatók tartalmazhatnak téves elírásokat.

Egyeztetés végett keressék fel a legközelebbi Lem’s üzletet. Az árak tartalmaznak ÁFÁ-t.

Technikai adatok

A felépítése tömör bükkfa, faforgács- és rostos lapok. A kényelemérzetet a Bonell rugós matrac feletti közepes sűrűségű poliuretán habszivacs ülőrész és a szilikonos pelyhes hátpárnák szavatolják. A kanapé kinyitásához  kihúzzuk az ülőrészt és hátrabillentjük a háttámlát.