Monte Carlo kanapé

Előnyök:

Képzeljük el, hogy leülünk, testünket a gyönyör járja át, az érzékszerveink eltompulnak és csak lebegünk egy képzeletbeli álomvilágban. A Monte Carlo több mint egy egyszerű sarokkanapé, maga a megtestesült kényelem. Egy tekintélyt parancsoló, kifinomult, de mindenek felett roppant kényelmes termék. A Monte Carlo rendeltetése, hogy a tágas lakóterek központi dísze legyen. Elemes termék lévén, a Monte Carlo sarokkanapé könnyen alakítható igényeink szerint. Tehát, próbálja ki Ön is. Egész biztosan meg fog győződni róla. A Monte Carlo gazdag színskálájú és választékú alapanyag (szövet, bőr és műbőr) kivitelben is elérhető.

Ezek a kanapék nem találhatóak meg a Lem’s üzletlánc minden egységében. Részletek az üzletekben!

Az árak a kiválasztott kárpithuzat függvényében változnak. Részletek az üzletekben!

A Lem’s csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy fenntartsa e honlapon megjelenő tájékoztatások frisseségét. Ennek ellenére becsúszhatnak apró gondatlanságok: a fényképnek téjékoztató jellege van és tartalmazhat olyan kiegészítőket, amelyek nincsenek belefoglalva a szabványcsomagokba, egyes megjelölések vagy az árak amelyek előzetes egyeztetés nélkül váltotathatók tartalmazhatnak téves elírásokat.

Egyeztetés végett keressék fel a legközelebbi Lem’s üzletet. Az árak tartalmaznak ÁFÁ-t.

Technikai adatok

A felépítése tömör bükkfa, faforgács- és rostos lapok. A fokozott kényelemérzetet a libatollat tartalmazó ülőfelület és hátpárnák biztosítják. A Monte Carlo lévén elemes termék, előállítható többféle változatban (nagy- vagy kis sarokkanapé, kanapé). A kihúzható sarokkanapé heverője ágyneműtartót is tartalmaz. A kihúzható rész fémkeretes, polipropilén bevonatú rugalmas bükkfa léces ráccsal és 10-12 cm-es Bonell rugós matraccal van felszerelve.