Milano kanapé

Előnyök:

Kellemes érzés ha a szükségleteinkhez tökéletesen alkalmazkodó környezetben élhetünk. A Milano sarokkanapé a választás és a kivívás szabadságának kifejezése, amellyel lakásunknak állandó és megkülönböztető komfortot biztosíthatunk. Klasszikus és meleg vonalvezetésével ez a termék a legkülönlegesebb kényelemérzet biztosítására lett tervezve. A Milano gazdag színskálájú és választékú alapanyag (szövet, bőr és műbőr) kivitelben is elérhető.

Ezek a kanapék nem találhatóak meg a Lem’s üzletlánc minden egységében. Részletek az üzletekben!

Az árak a kiválasztott kárpithuzat függvényében változnak. Részletek az üzletekben!

A Lem’s csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy fenntartsa e honlapon megjelenő tájékoztatások frisseségét. Ennek ellenére becsúszhatnak apró gondatlanságok: a fényképnek téjékoztató jellege van és tartalmazhat olyan kiegészítőket, amelyek nincsenek belefoglalva a szabványcsomagokba, egyes megjelölések vagy az árak amelyek előzetes egyeztetés nélkül váltotathatók tartalmazhatnak téves elírásokat.

Egyeztetés végett keressék fel a legközelebbi Lem’s üzletet. Az árak tartalmaznak ÁFÁ-t.

Technikai adatok

Elemes felépítéséből kifolyólag a Milano egy könnyen variálható termék. Különféle elemeinek kombinálásával többféle, 55 cm többszörösének megfelelő hosszúságú kanapét vagy sarokkanapét kaphatunk. A felépítése tömör bükkfa, faforgács- és rostos lapok. A kényelemérzetet a közepes sűrűségű poliuretán habszivacs és a szilikonos pelyhes hátpárnák szavatolják. A kihúzható rész fémkeretes, polipropilén bevonatú rugalmas bükkfa léces ráccsal, 6 cm-es poliuretán matraccal.