Ibiza kanapé

Előnyök:

Bárhova is helyeznénk, mindenütt érvényesül az ernyedt hangulatot sugárzó Ibiza kanapé könnyed eleganciája. Már csak barátokra és jó zenére van szükség, hogy igazán tökéletes legyen a délután. A kanapé és a fotel egyaránt úgy voltak tervezve, hogy érvényesüljenek a szűkebb terekben is, fiatalos és lázadó jelleget kölcsönözve azoknak. Az Ibiza gazdag színskálájú és választékú alapanyag (szövet, bőr és műbőr) kivitelben is elérhető.

Ezek a kanapék nem találhatóak meg a Lem’s üzletlánc minden egységében. Részletek az üzletekben!

Az árak a kiválasztott kárpithuzat függvényében változnak. Részletek az üzletekben!

A Lem’s csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy fenntartsa e honlapon megjelenő tájékoztatások frisseségét. Ennek ellenére becsúszhatnak apró gondatlanságok: a fényképnek téjékoztató jellege van és tartalmazhat olyan kiegészítőket, amelyek nincsenek belefoglalva a szabványcsomagokba, egyes megjelölések vagy az árak amelyek előzetes egyeztetés nélkül váltotathatók tartalmazhatnak téves elírásokat.

Egyeztetés végett keressék fel a legközelebbi Lem’s üzletet. Az árak tartalmaznak ÁFÁ-t.

Technikai adatok                                                                    

A felépítése tömör bükkfa, faforgács- és rostos lapok. A kényelemérzetet a közepes sűrűségű poliuretán habszivacs ülőrész és a szilikonos pelyhes hátpárnák szavatolják. Az Ibiza kanapé 2 személyes fix, vagy kihúzható változatban kapható.