Havana kanapé

Előnyök:

A modern vonalak, a forradalmi alapanyagok és a kanapé rezgőmozgása, társulva az ötletes formatervezéssel – egy olasz formatervezővel való együttműködés eredménye – mind a Havana kanapé egyedi voltának bizonyítékai, egy olyan terméké, amely folyamatosan ámulatba ejt kiváló komfortjával.

A Havana kanapé gazdag színskálájú és választékú alapanyagai (szövet, bőr és műbőr) közül a kivitelező az Infinity termékcsalád forradalmi szöveteit ajánlja, amelyek nagyon jó ellenállást tanúsítanak a különféle foltokkal ( folyadékok, zsír, stb) szemben.

 

Ezek a kanapék nem találhatóak meg a Lem’s üzletlánc minden egységében. Részletek az üzletekben!

Az árak a kiválasztott kárpithuzat függvényében változnak. Részletek az üzletekben!

 

A Lem’s csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy fenntartsa e honlapon megjelenő tájékoztatások frisseségét. Ennek ellenére becsúszhatnak apró gondatlanságok: a fényképnek téjékoztató jellege van és tartalmazhat olyan kiegészítőket, amelyek nincsenek belefoglalva a szabványcsomagokba, egyes megjelölések vagy az árak amelyek előzetes egyeztetés nélkül váltotathatók tartalmazhatnak téves elírásokat.

Egyeztetés végett keressék fel a legközelebbi Lem’s üzletet. Az árak tartalmaznak ÁFÁ-t.

 

Technikai adatok

A felépítése tömör bükkfa, faforgács- és rostos lapok, az ülőfelület közepes sűrűségű poliuretán habszivacs vatelines védőréteggel, a háttámla extraruganyos poliuretán habszivacs. A Havana kanapék 2, 2, 4 vagy 5 személyes változatban kaphatók. Választhatunk a heverő nélküli, vagy az egy, esetleg két heverős változatokból.