Bucovina kanapé

Előnyök:

Egy morzsányi hazai népművészet, a Bucovina kanapé megőrzi a tiszta román hagyományokat. Ha olyan kanapéra vágysz amely egyaránt megörvendezteti szemeidet és román szívedet is, akkor a Bucovina a tökéletes megoldás, amely egyesíti a kényelmet és a hagyományosat. A kanapé huzatára hímzett virágcsokor átértelmezett hagyományos motívumai és színei tökéletes kiegészítői lakásunk hangulatának. Felépítésének egyszerűsége, letisztult vonalvezetése szemet gyönyörködtető és arra késztet, hogy tekintetünk a hímzésekre csússzon, amelyek egyaránt díszei a karfáknak, az ülőfelületnek és a hátpárnáknak is. Kérésre a hímzésminta egyéni ízlés szerint változtatható, úgy a Bucovina kanapé, mint más modellek, vagy anyagok esetében is.

Ezek a kanapék nem találhatóak meg a Lem’s üzletlánc minden egységében. Részletek az üzletekben!

Az árak a kiválasztott kárpithuzat függvényében változnak. Részletek az üzletekben!

A Lem’s csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy fenntartsa e honlapon megjelenő tájékoztatások frisseségét. Ennek ellenére becsúszhatnak apró gondatlanságok: a fényképnek téjékoztató jellege van és tartalmazhat olyan kiegészítőket, amelyek nincsenek belefoglalva a szabványcsomagokba, egyes megjelölések vagy az árak amelyek előzetes egyeztetés nélkül váltotathatók tartalmazhatnak téves elírásokat.

Egyeztetés végett keressék fel a legközelebbi Lem’s üzletet. Az árak tartalmaznak ÁFÁ-t.

Technikai adatok                                                                                                          

A felépítése tömör rétegelt bükkfa, faforgács- és rostos lapok, a kényelemérzetet pedig a helikoidális rúgózat és a nagy sűrűségű habszivacs szerkezete biztosítják. Ez a termék teljesen lecserélhető huzattal van ellátva.