Amsterdam kanapé

Előnyök:

Finoman ívelt vonalvezetésével és gazdag színválasztékával az Amsterdam kanapé álmodozásra és jövőtervezésre ösztönöz. Ha lakásunk klasszikus és modern elemeit szeretnénk összhangba hozni, akkor az Amsterdam kanapé a tökéletes választás az első lépés megtételéhez. Ez a kanapé többféle színválasztékban kapható, a gyártó ajánlása szerint előnyösebbek a különféle szövetösszeállítások. A felépítése tömör bükkfa, faforgács- és rostos lapok. A kényelemérzetet a közepes sűrűségű poliuretán habszivacs és a szilikonos pelyhes hátpárnák szavatolják.

Ezek a kanapék nem találhatóak meg a Lem’s üzletlánc minden egységében. Részletek az üzletekben!

Az árak a kiválasztott kárpithuzat függvényében változnak. Részletek az üzletekben!

A Lem’s csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy fenntartsa e honlapon megjelenő tájékoztatások frisseségét. Ennek ellenére becsúszhatnak apró gondatlanságok: a fényképnek téjékoztató jellege van és tartalmazhat olyan kiegészítőket, amelyek nincsenek belefoglalva a szabványcsomagokba, egyes megjelölések vagy az árak amelyek előzetes egyeztetés nélkül váltotathatók tartalmazhatnak téves elírásokat.

Egyeztetés végett keressék fel a legközelebbi Lem’s üzletet. Az árak tartalmaznak ÁFÁ-t.

Technikai adatok

Egy mozgatható elemekből álló kanapé, ami lehetővé teszi, hogy különféle dőlésszögű heverővé, vagy  szükség esetén akár ággyá is alakítsuk. A felépítése tömör bükkfa, faforgács- és rostos lapok, a kényelemérzetet pedig egy rugalmas heveder fonaton nyugvó közepes sűrűségű poliuretán habszivacs ülőrész biztosítja. Ez a termék teljesen lecserélhető huzattal van ellátva.